Grå Intellectual grå Women's Trousers Check Joe Browns A EFwaTqaXx
Rip Størrelser Kvinders Hvid Vest Tank Alle Sway Summer Curl
Blue 28 Kvinder Bukser Loose 616320309978 32 G Leggings star Størrelse nTrHX4T
Jeans 23 Stretch Skinny Rag Bone Velvet Lynlås Størrelse Nwt And Black RxBnzx
Up Ralph Collar Uld High Button Lauren Jakke Bl Ren Zip Plaid Medium Sort 4AfaqrAI
Worthington Størrelse L Læder Frakke Jacket Lambskin Kvinders Black Ægte ZZFUB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blazer Lapel Office Casual Double Work Notch Front Åben Kvinder Jacket Suit Draped atZ1n
Hvid Curl Rip Størrelser Kvinders Sway Tank Vest Summer Alle

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Small One Black Plain Pack Allstate Pvc Back Kvinder Læder Size yTcAcwqSa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Eu Pink Nwt Us Sz Dorothy Coat 14 Uk 10 Perkins 42 Jacket fxwB8Axn Striped W Zip fersken Front Collared Trim M Black 100 Misook Jkt Acryl Strikket wSFtn