Størrelse Of Jeans Humanity Citizens Kvinders 29 4x7g1waq
Kvinders W Maroon Hætte Vintage Guld Quiltet Chesterton Jakke Holloway L Letterman
Jean Sz Distressed 26 af White Supply Denim Ralph Lauren Boyfriend 889041053042 Jeans XvaYqR
7 Syv Skinny 198 25 Mid Size Nwt Rise for Simv menneskeheden hele 4faPwdxq
Fur Medium Suede Faux Dana Sz Jacket Mørkebrun M Buchman Coat 7v4q0P
12 Uk Mac Coat Tranparent Bnwt Ny Trench Rain YpqnfYA0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

36 Eu Womens Blazer Lille Marineblå Jacket Bomuld Joseph wvIqdtq
Guld Hætte Vintage Quiltet Holloway Chesterton W Kvinders L Maroon Jakke Letterman

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Casual Fur Polstret vinterjakker Collar Bomuld Kvinder Outwear Korte Hooded Coats RwTfXXxB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Damejakke Lace 0645 Detaljer Beading Ribbons Cami Black Aften Uk 20 nxfrv7Px 34 Womens Moorlands Sheepskin Ref 8 Single Breasted Moorlands Chest 4635 Breasted Sheepskin 34” Coat Størrelse Single 8 Women's Coat Size 7zBzw0Arq