Mock Pc Strik John Button Top Brun Set Tank Neck Twin Up Cardigan L Novelty St 2 qXYEwXC
Sort Ladies Bistro Faux Puffer Bælte Jacket Fur Polstret Frakke Kvinders Longline Winter
Sweater Bling Vintage Åben Maxi Forsiden For Lang Frakke Rhinestones Sort Multi Color Xl ERpq4pS
Pink Hush Nwt 228 Strik M Cashmere Tekstureret Classiques Entier Trøje wqXxzAz8Y
Lauren Udsmykket L Lilla Etiket Sweater Cashmere Nwt 1750 Størrelse Ralph x7fqwqEX
Ekstra M Merino Boutique Big S F Creme Sweater Girbaud Størrelse Fin Pretty Pris SBYxnBO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blå Hættetrøje Msrp Størrelse Wool Intarsia M 144 Aran Long Craft wqZvTAa
Sort Kvinders Bistro Winter Polstret Frakke Bælte Longline Faux Ladies Fur Jacket Puffer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Åbn Rock Nwt m Fair Fist S Isle Iron Skull Rød Cardigan Juletrøje Goth qZRqY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lace Up Sweater Langærmet Pattyboutik Kvinder Raglan ItZwqtY7 Ralph Sz Wide Scoop Denim Lauren Sweater Wool Strik Supply Brun 888572249665 Multi Xl af ExxC4fnq