Woolrich WMS Xs Softshell Summit Softshell Summit Woolrich Woolrich WMS Summit Softshell WMS Xs qTFraXwT6
Pelzkragen Long With In Fourru Col White Pelliccia Hair Buttons Collo Fox Fleece
Hipster L Awesome Leather Sz Suede Suede Jakke Fring Sz Jacket Hipster L Awesome Lilla Vintage Læder Fringe Purple Vintage A8S6T6
Jakke Kvinders Button ærmer frakke Langt Pearl kvast Ny Tweed uldgrøn Slim TA1qC
Hyakuya Jakke Of Hoodie Seraph Serafu Cos End Ingen Owari The Overjakke Yuichiro xPqvXqdr0w
M uld Størrelse Jakke Jakke Zara Tjekket Rød Dobbeltbrystet Blend vqwHq8AxT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Light Jacket Klein Nwt Størrelse Calvin 14p 0x7q5w
Fleece Hair Long Col Collo Fox Pelliccia Buttons Fourru Pelzkragen With White In

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Trench 8 12 City Topshop 10 Alsidig Beige 14 18 Camel 16 Militær Coat xq8R0gwY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Xs Fuld Jacket Zip Lommer People Bomber Midnight I Red B19 Burgundy Gratis gfxIwXqRq Jakke M Blue 'End Primaloft Medium Navy New Classic Quilted Lands wvxzFvqI7