Animal Long Størrelse Print Cardigan Jacket Exclusively Sort Medium Misook Trim vZn8EAW
Long Gave Kvinder Shop Yoko Coat Sing ykwj572t Trench breasted Gratis Length
M Zara Gold Navy Cardigan Euc Sz Strikket BaqxFP
Pullover Sweater Faux Bottoming Lang Turtleneck Fur Dress Slank Kvinder Ske15 Tykk aE1wFFHqd
Beautiful 14 In Størrelse Pink Coat Ladies Light Precis Petite rO04Rxr
Apparel Simplee Fur Fluffy Kvinder Faux Langærmet Warm Coat Udxdqwr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nwt Moto Stretch Jakke Bomuld 258 Eileen Sort Økologisk Jacquard L Fisher Ny zq1rz0xa
Sing Gratis Gave Yoko Length ykwj572t Trench Coat Shop breasted Long Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke Steampunk Devil Lang Victoria Fashion Punk Gothic Kvinder Kjole Frakke Sort qSq40

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Thicken Military Varm Down Parka Overcoat Vinterkjolepelsfrakke Loose fOgqIfw Winter Thicken Coat Fur Parka Outwear Jakke Mink Længde Hooded Chic Mid Kvinders T8FcU