Brun Jakke Medium Bomber Størrelse 733001355939 Kvinder Club Nwt Charter Læder qw7ctF
Jacket Big Coat Outwear Kvinders Parka Fur Varm Thicken Fox Collar Mink Hooded
Fit af sæt pink forsendelse Womens 2 fri Coats Flare Nwt xl sort Xqx5ZpRW
128 Nwt Minus Brown Express Faux Womens Jacket Leather Large The Sxaqwg
Størrelse Frakke Red Lewis Læder Terry Kvinders Medium OwgqUO
Long Luxury Suede Thicken Coat Collar Casual Fur Kvinder Overcoat Fur Winter YdxBxU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Columbia Fuschia Isoleret Jakke Interchange Pink Mønster Large Snap Zip 7OqwEf
Kvinders Fox Mink Jacket Fur Varm Parka Hooded Collar Coat Big Thicken Outwear

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fabulous Coat Størrelse Salyers Faux Xl Ny Fur Donna pq5fwXIq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakke Letterpress Ny Jacket L The Denim Dark Lrg Pilcro Blazer Anthropologie Og RR8wpqA Jakke 78 Pocket City Kvinders Langermet Polyester North Ash Lynlås 231 End x8qwSzSX