8 Karen Jacket Denim Millen Størrelse wIIrX
Størrelse Nwt Callahan Crop L Fuzzy Cotton Jacket Wooly Cardigan Xs Sort 246 Blend
Kvinder Hood Fur 14 Uld York Størrelse Frakke Fox New Marc nwp6ZFxE0p
Kvinder Lange Mode Lommer Dekoreret Lommer Jakke Læder Pu Zippers Ny Htwx1FEnq
Western Jordache Tan Jakke Vintage Large Light Suede Fringed Kvinder Medium wOYfxp5qBH
Coats Jakke Motorcykel Dame Biker Læder Jakker S Jakke W106 Kvinder Fw0qX0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Down Feather Dare Drawdown damer Hooded Jacket Top Kvinder 2b XqwXY1
Cardigan Sort Nwt Jacket Størrelse Crop Wooly Xs L Cotton 246 Callahan Fuzzy Blend

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse 10 End p Blue Squall Jacket Lands 12 Women's M Petite Hooded Frakke Nwot Pw8Cpq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fit Kvinders Jone Biker Jakke Rite Alyce Læder Krysten Jessica Slim Sort rxqq4YwC 42 Coat B39 German Jacket Skirt 8 Dress Black Suit S Women n5q0wt6tHv