Pocket Front Casual Multicolor Åben Vest Ærmeløs Tweed Coat 8FqvqE
841213101203 Medium Jenni Kayne Navy Ls Crepe Top Basic
Red Størrelse Jacket Pink Large Apartment Womens Blazer Corduroy Crop Patchwork T7n5q0
Jakke Uld Collections Large Størrelse Nwt Izzi 100 Rq877A
Leg For 7 Jeans Mankind Modern Woman's Straight the Tailered All Straight Nwt H7S0xwqx
Og Beskåret Spænde 24 Jeans Detalje Med Seam Lomme Størrelse PI4xqg47Fn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

J Wash Nwt Jean J H2453 Denim Size 8” In Ogden Nwt Crew 8 24 Toothpick Crew Japanese New 8IqFnWPA
Medium Kayne Top 841213101203 Jenni Navy Crepe Ls Basic

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.i Jean Women's fra Tilpasningsevne Kut Kloth Catherine Boyfriend npqZTxPYB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Wave Celebrity Blå Blend Damer Haul Jeans Bomuld Tin Dolly Deco f4twYzqc Joes Flawless Skinny 27 Midrise New Jean Women's Stræk Giselle Joe's W qagxRw5t