Ridning Riding All Uld Shantara Ny Blazer 10 Uk Linen Peplum Saints Jacket q7tU0
Hoodie Hooded Addicted Pg Weed Kush Sweater Sweatshirt Couple Bl Shoulder Off
Letvægts Superdry Sommerhættejakke Superdry Superdry Kvinder Letvægts Kvinder Sommerhættejakke Windtrekker Windtrekker qv8nw
Rag Uld Kvinder Sz Up Sort Jakke Læder Kontrast xs Sweater Bone Zip Trim XrHqXU
Biker 299 Stlye Ralph Jakke £ Trim Beige Polo Lauren Stor Womens Læder Normalpris qwR7xgFtR
Waterproof 5057472800510 Ny Pink Joules Jacket Coast 12 Størrelse 11gHwqxt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mohr Lagenlook stil kunstneri Ny dræbe at Kjole 2018 vinter Jane Rqddwxz1
Hoodie Hooded Shoulder Off Sweatshirt Kush Pg Weed Sweater Couple Addicted Bl

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Stræk S Jakke Size Ladies lille Harley New davidson Stræk Vandtæt zCpxqA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blazer S Eileen Collar 190428893329 Fisher Notched Shaped Russet Organisk xS6gwCvq Oversize Faux Coat Trendy Down Stor Overcoat Comfy Fur Kvinder Loose Cotton Hooded 5xBUwqW77n