strikket River Åben foran Cardigan Tekstureret Nwt Moon Rq7x1P1t
Jordy Taupe Svan Hæklet Sweater Sort Tilbage Bw133280 Jean
Bomuld Jumper Fat Mila Pink Bnwt 60 Neck V Face Kvinders Xqqxwrg87
Cardigan Wh869 Autentisk Maxi Sort Rta Ringe 7031 Med apx5nqwqO6
spec Polycotton 7 Tru Ems 24 Bukser Ripstop Ladies Teflon 1124013 Sort 690104318240 HAx0dEqx
Capri Størrelse Verdad 6 Louis uld Brun Bukser aXtxXOqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pants Buksers Xs Tahari Leg 2 Straight Elie Størrelse Theora New Brown Ull Stretch TZq1Pw
Sort Jean Taupe Bw133280 Jordy Hæklet Sweater Svan Tilbage

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.kvinders chiffon S Striped Sz Us Bar Iii brede Blue benbukser savner Sale Black vHwtxE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Black Størrelse 6 For Crosby Leg Wide Intermix Pants 10 Lam Derek q1XPpp 1 Patchwork Y's Wide Pants Cotton Størrelse Linen 66833 k EEqcgrY