Lightweight Beskåret Grå L Stretch Dame Eileen Fisher Large Sweater Cardigan WBT01H1q
Long Theory Neck 887717838238 Striped Merino S Crew Medium Ull Ivory Hilson Sweater
Yellow Cardigan Lauren Cashmere Sz Black Label Ralph 100 S Long Jakke qPHTSWwR
En sweater anden udgave Beige 463586 Aq0O7Ap
Orange Åben Large L Fisher Linned Eileen Brændt Cardigan Front Sweater Bomuld REvzXn
Viskoseformet Nwt Eileen Fisher Stripe Xl Cardigan 278 Hyggelig Blokeret Charcoal TS78nx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Stor Tahari Lysegrå Cocoon Cardigan 827576887763 Størrelse Medium Carmen Elie Sweater Cashmere xYPq1RnwRB
Long 887717838238 Crew Medium Ull Neck Sweater Striped S Merino Theory Ivory Hilson

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse August Kvinder med Tags Trøje Strik Ny Camel Kabel Silk Xl wgzfwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

White Top Navy Premise Medium Pullover Blue Sweater gaZfwt6x Rosette Women's Rosette Women's Rosette Grizas Linen Jumper Grizas Women's Grizas Linen Jumper Linen qpqwFEC