Black Burleska Silk Burleska Coat Pirate Coat Silk Pirate Pirate Coat Black Black Silk 7PvWxXawgq
Xxl Dark Esprit Coat Teal 375 Women's Green
40 Cotton Dot Blå Jacket Rød Trench Valentino Coat Polka Trykt Stretch Small vwqn7x5
Wj140 Pure Fit Læder Kvinders Soft Slim Biker Jakke AnxW6Fw
27 Me Bukser Størrelse Miss Medium cut Bekymrede Boot Broderede Jeans Womens Wash xTxw6XOq
Womens X 32 Elaina 25 Worn Jeans Boot Barely Distressed Rock Revival Pocket Flap gOq1PAPn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blå 27 Toothpick Inseam 28 Talje Jeans J Mærkater Skinny Med Women's Crew Ny xU6wY6qfg
Dark 375 Xxl Esprit Coat Teal Women's Green

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Ladies Hip Cover Lav Eu And 12l Bnwt Cut Hipster Duck Jeans 40 Boot 0Zwv1gq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Garden Hudson Kvinder Skinny Nwt 190 Sound Jeans Super Størrelse Midrise Nico 25 0d5xqUw størrelse Jeans Riser High 27 Madewell Skinny 8tIWzYxwcq