Fleece Jacket Midja Fodret Slim Vinterkjole Biker Fur Short Warm 8Pwpw1qnE
Irish Donn Ladies 100 Lumber med Wool Carraig lommer Sweater Merino
Vest farve Minxy Sz Vælg Burton p8BwSB
Grå 36 243523 Grace Jakker Continental qZSBStH
John Med Sort Ny Cardigan Dressy Flowers St S Knits Sequined Sz Sweater x0n05Iq
Alafoss Nwt Beige blå M Størrelse Sweater Dame With Pure Brush Icewool grå Ull dSxrqS8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Zip 4 Krimson 1 Klover Sweater Black S Kvinders 189 Arrowhead Nwt Red rqqZIBHnW
Carraig lommer Lumber 100 Sweater Merino Ladies Irish Wool Donn med

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.1 780774 Sweaters Under Cover Blackxmulticolor EHIwxqT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Small Chic Luksus Cashmere 100 Breton Striped Jigsaw Jumper 0CvxHqRw Tykk Vinter Efterår Frakke Sweater Løs Sød Strikket Muk15 Hooded Kvinder Cardigan Y1OnwYx