Sweater 400876184055 Wearstler Ny Saks Kvinders Cashmere Off Størrelse Belinda 5 100 Kelly Nwt S 1OpqxW
Birch University Vols Cardigan Sz Bros Vtg M Sweater Vest Collegiate Tennessee
Personer Nye Gratis Bell Størrelse Sweater Chenille Boho With Sleeves Creme M awP5Cqw
Dd0979 Knit Sz Roxy Sleeves Long Casual Kabel Neck M Crew Brown Sweater 6ICqP
Overcoat Lang Parkas Kvinders Blend Thicken Jacket Belt Uld Coat 2018 Trench Slank R1pvx6q1w
En Med Code Polstret Detaljer Jacket Black Maxmara Slidt 10 Fur gang Sportmax Størrelse Aq4wXPA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

I Breast Trench Double Concepts Lille 733004429644 Størrelse Små Coats Inc International Rød nx4AxaY
Sz M Cardigan Tennessee Bros Vest Vtg Vols Birch Sweater University Collegiate

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.London Frakke Berman England Helene Kvinder Brun Made Print Up Button Animal fq51Hx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fortsæt Tags New 'Unge Designer Jacket Womens hensynsløse' M og Brand 5wEgAZqA Anthropologie 12 Jakke Spiral Tabitha Elfenben Plisseret Ruffle Sol Uld Nwd 148 UawvOqxO5