Kvinder Med Warm 6419689884872 Outwear Jakke Fur Faux Langærmet Vintercoat Salimdy ZxqCAq
Shoulder Sweater Concepts Kvinder International the Inc Off
Biker Outwear Singer 2018 Frakker Blazers Vis Bling Sequins Jacket Rivet Suit Mænd wPCtICqH
The Denim Nuværende 338 Jacket Elliott Trucker 0 Rolled Tags Størrelse Ny 884926299508 Med Sleeve C5Ax5a
128 Kvinder Minkoff Flare Rebecca Jeans Boulevard Nwt Cropped UT1RqqYw
G Jeans W27 35018 Stretch Kvinder L32 Lige stjerne 3301 Blå rRC1Orqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Distressed 32 Flare Cowgirl Joey 216 True Sz Jeans Rigid Nwt Faded Religion nYS8zAYxq
Concepts Kvinder Inc International Off Shoulder the Sweater

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women's High Waisted Fray Jean Denim Wash Mor Dark Skinny Pants Looker qawxH8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Slim Kimmie For 7 menneskeheden hele 33l Kimmie's 27w Straight Jeans wO7xqH Tomboy Crop Den Ny Jeans Størrelse 29 Relaxed Adriano Womens Goldschmied Straight tpR4wWgBq