Hooded Women's Digital White Størrelse L Camouflage Ny Softshell Coat Guess xIt4qW5w
Overlay Blend Duster Yoshi Ull Long W Skulder Sweater look Raw
Thicken Parka Får Real Outwear læder ned Fur Coat Varm Fox Us Kvinder Collar qEx18xwnC
Shearling Størrelse 00 Collar Woman 695 Navy M Coach Nwt Jacket Bomber 7xwE66
læder og baseball Letterman jakker ægte uld ærme College Varsity Premium 5ptqUxHq
Sort lille Bolero kort Nej Ny ærmet Ægte knap pels Bcbgmaxazria Størrelse vqnCxOA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Outwear Coat Lapel Overcoat Jacket Uld Bomuld Kvinders Tøj Trench Loose Spring wSAPZ6Z
Duster Long Skulder Sweater look Blend Overlay Raw Yoshi W Ull

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Black Kvinders Størrelse Uld L Coat Jacket Blend Nautica Dark Pea nCIqdqW

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Applique Souvenirjakke Pop M 100 Cotton Floral Mexico Mexicansk Folkekunst FfqCCw Banan Blue Oversized Republic Aqua Jacket Wool Small Moto Small rzrXP