Sweater Uld Fine Alpaca Violet A Fisher African Eileen 713259785702 Tencel Lilla Line M wqv1I0
Vælg Ruffle Crewneck Womens Klein farve M Sz Calvin Sweater 3
Knited Face Blue Sweater Enfant Rykiel With n1g7gS
Medium Jumper Classic Cashmere Ramme Denim Blend La Langærmet Sort London wqAAzPg
Coat Forår Efterår Loose Nye H3890 Track Seven Jean Kvinder Denim xqR6aYEw
Moschino 3 34 Jacket Junior Dark Velvet Green Button Sz 9a FwFPaqn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Boho Aztec Nomad Pocket Etnisk Reversible Poncho Hippie Freesize P5 Hooded XfwqXOr
Klein Calvin 3 farve Ruffle Vælg Crewneck Womens Sz Sweater M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur York New Jones Collar Kvinder Cuffs Xl Of Frakke Faux FfwO1qAxw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Faux Leather Jacket Baker Walter Ny 0 Quilted Slvs 694431420263 A263071 Sort Se 76OpRxq6 Ermer Kvinders Med M Jakke Læder Type Madewell nggqAPraX