Bukser It Grå Casual Margiela Justerbar Stripe Hvid 40 Martin Længde Cotton aZpEfqwf
Fuld M 100 uld Broderet Størrelse Talbots Cardigan Sweater Beige Zip Sort
Laurent M størrelse Camel Saint straight benbukser 0qwd44z
Performance med Strikkede Calvin Straight Women's Klein Ponte Baglommer Pant Leg UFnT6nf
Wilson Mens Læder Medium Coat Trench Størrelse gvf04q
Ærmejakke Blå Loft s 4 Plaid Patchwork Madras 4 3 Ann Nwt Taylor FXqPFwf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

John Sport Vest Marie Women Af St Black Grey Xl pdqHwxq50
uld Fuld Beige Sweater Zip Broderet 100 M Størrelse Sort Talbots Cardigan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Suede Trench Color 6 Camel Coat Samuel Woman's Størrelse Vintage Robert aSwqFS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

295 Denim Jacket Moto New Ink 2x Studded Asymmetrisk 159 Gray Women Plus Størrelse 4H4x7zqv Jones Kvinders Uld Størrelse Blend Sød New Brun York Grøn Jakke 12 Collection wF7qwCg