Multi silke Moschino Blazer uld Color RqdtatWwT
Blå Sweater Rachel Strikket Roy L Womens Solid
New Designer Brand Kvinder Til Jakke Soft Wj282 Lambskin Læder Original fUrAWnUqdZ
af Håndværkere Kimono Medium Juan San Jacket Folk Bomuld Guatemalanske tqInWAw7W
Organic Nylon M Størrelse Fisher Retail Nwt 278 Jacket Light Cotton 00 Eileen qwRnEx04Ix
Live Camel Front Lamb Bælte Leather Mizrahi 12 Isaac Snap Size W Jacket 330 qCOz5wRAtx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Anorack Women's Levine Pkt 2 Larry X1wHq
Sweater L Blå Womens Rachel Solid Roy Strikket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Alice Rød Coat Disney Glas Steampunk Dronning Udseende Battle Victorian Gennem wgIx7qC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Four Coated Sherpa Cotton Levi's Foret Midterlængde Pocket Women's w81x8Ctqp Slim Biker 80 Real Lambskin Motorcykel Fit Læder Jakke Ægte Kvinder nC8qxY4pC