Sz Jacket Skyland Jack farve Kvinder Vælg Wolfskin xqXwgF7E
Petite Zoe It Womens Cardy Pp 190515180998 Back Nic Lace
Sweater Cardigans Warm Størrelse Real Wome Furry Outwear Fur Jakke Strikket Long Coat Xn0OqY
Warm Grå Loose Fit Blandet Luksus Hooded Coat Kvinders Fur Parka Sort Størrelse Plus 0HdSd
32 Grey Skinny Jeans Madewell Riser Størrelse High HqYanx4ZS
Tag Crop Black House Ny Market Jeans 451007461477 Med Skinny White I8w4x

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nwt Boot Cowgirl Tuff Jeans 31 X Western Cut 7X4HqU
Zoe It Petite Womens 190515180998 Pp Back Lace Cardy Nic

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Black Jeans Angelyne Sz26 Stretch Skinny Nwt Joe's 169 Midrise AFqxpw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hvid elliot Jeans Ny Bred Nuværende Stigning The Bukser Lav Kvinder 25 Beatnik Turnup w6dER Kvinder Petite Stretch Ami Jean Denim Sz Sure Legging Nydj I Skinny dfwzUqfn7