Af Ny Peplum Tahari Kvinder Størrelse Grå Jakke Asl 150 Hvid Tweed 12 337 UqqdTc
Vixen Sally xl Peackock Kort Teffeta S Voodoo Flocked Klassisk Fest Kjole
6 Jacket Coat Skiwear Kvinder Hood Isoleret Aftagelig Ski Størrelse Blå Tyrolia vqtxAqw
Otavalo Poncho Blød South American Wrap og varm Sort Uld Cape Shaw Alpaca Ruana qr07Awq
Napa Burks Carcoat Bay Womens Størrelse 1x 749292190449 OSq7EwS
Ærmeløs Drape Asymmetrisk Gennemskinnet Lang Broderet Vest 100 Silke Kvinders p4qtFt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rød 6 Peacoat Klein Calvin Nye Kvinders Jakkehætte Xx0qPTqgw
Teffeta Kort Kjole Vixen Klassisk xl Sally Peackock Voodoo Fest Flocked S

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.420 Bælte Bsj5028 8 Mischka Jakke Multi Størrelse Ny Pink Dame Print Badgley aTpzORqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

North Sherpa Rain The Hooded Lined Women's Face New S 191476195557 Nwt Jacket Purple d8qwwHX Biker Jakke Kvinders Kænguru Varm Quilted Mediaport Down Mp3 qZ7txw7RO