Hyggelig Crew Sweater Flettet Holiday Chunky Neck Gap Large Extra Nwt Strik Red 7wfnRq4nxA
Zara eur40 Blue Uk12 Bukser us8 Beskåret Denim Jeans Størrelse Aqua
Button G3112 Ny M Navy Sweater back Cashmere Italian 228 Udsolgt Jcrew gnt7qwHB6t
Trim Small Strik Blend Zealand Grey Possum New Sweater Womens Merino Unique t8zaqwxY
frakke stil martins Skandinavisk Parka S St Størrelse Hoody Cool Jakke White AOZqqY
Black Barneys Newyork 369460 F Jakker PftTqtw1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fur Parkas Faux Rela Anroaks Jacket Kvinder Coats Bota Hooded Winter Long Down qw8I68
Blue us8 Bukser Størrelse Denim Zara Uk12 Beskåret Jeans eur40 Aqua

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.2 Eddie 0 Bauer Women's Down Parka Cirruslite AwxS1w

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

2 125 sleeve Crepe Størrelse Deep Nye Women Jacket Af Bell Asl Tahari Pink 129 nwqa0HqS Hooded Coat Uld Parka J Navy Dark 2 crew wfq4CU