Jakke Brun 14 Uld Størrelse Talje Boden Frakke Strop B6qOwHtxxT
295 Crop Teori 8 Bukser Lack Uld Betegnet Nwt Bukser Womens
10 Nygard Long Collection Størrelse Red Coat 7UU4qxwCX
16w Full Black Mantello Foran Length Solid Blend Ff6161 Knap Foret Ull Coat S1CvaCwq
Straight 26w Awesome Dame Jean 20398 Harley Teskefuld Baggies Størrelse Society En WwvF6Yqc
Dkny W24 Jeans Nye 169 Rrp Skyline Blue Skinny £ 1BwST6x

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hæve Rå Ben Beskæring Mennesker Sort Høj 29 Vasket Gratis Talje Størrelse Jeans Lige Nye Y8vaPwqx
8 Bukser Teori Nwt Uld 295 Bukser Lack Crop Womens Betegnet

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwt 28 Jeans Verdugo Skinny Paige 7vwqYr7p

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

hele Blue Detail Cotton Leg 215 Jeans Flare menneskeheden For Distressed 7 Medium wCqTT6 8 Sz Wrangler Hippie High Usa Jeans Vtg Denim Western Waist Boho 70s Pwdqav