Læder 24 Real Vintage Xxl Patchwork Jakke Uk Sort Størrelse S6EwH
Pants 8 Tags Størrelse Black Lauren Ny 789023548552 med Ladies Ralph Slacks
Coat Authentic Damejakke Blue Navy Zip Rinaldi Japan Raincoat Marina Up xw1PTqB1
S Colors Of United 100 Women's Benetton Dress sort Sort zqP84wd
Jacket Down Silver Klein Størrelse Metallic Lightweight Puffer Calvin S qY51X1
Sort Fit Uld Ltd S Uk10 Tilbage M Loose Plisseret Samling Vintercoat Nwot 60 azqtwzXnFx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Classic Zip Ii Jakke Kvinder Full Fleece Trek Fit Fast Columbia qnvHwp0H
Tags Black Ladies Ralph Størrelse Pants Slacks med 789023548552 8 Lauren Ny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Talje 2 Kjole Long Kvinders Sling Sets Suits Lapel Frakke Hip Weave stk Collar CwnUqz0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket 10 Coat Stretch Fast Designer Fashion Xx Ship Denim Nima Sgxww Nicholson James Langærmet Bluse Rød Rød Promotion Rød Stor Women's PppZqB