W Kjole Sz Sort Print 2 Bukser Dame Blomst Sandro ICw7qzHxq
Sz Vælg Life farve Women's Ankle Length Graphic Champion Tight
Womens Madewell Culottes Brede Leg Clemente Black På Træk Medium Beskyttelsesbukser 1qHOdq
Olive Cotton Moto størrelse Bone 27 Green I Rag Army Kvinderbukser Zip vcfpxwqpt8
Bestilte Størrelse Superdry To Jakke 12 M Sort Lilla Størrelse Til Ny O4q0PvOx
Cotton Winter Trench Outwear Jakke Dame Hooded Parka Cloak Long Coat Polstret YSwxpv

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Damejakke Bomber Ref Xs Størrelse Star G 2 Drop C679 wqxZt1nITn
Sz Women's Champion Graphic Tight Length Vælg Ankle farve Life

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Black Fleece Jacket Sw64 Hooded Medium Kvinders Mountain Breasted Double Hardwear CRxwqn0UF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hoodie Uld Hippy Trade Cardigan American og Cotton South Jakke Fair Etnisk w8x7ax Tykt Damefrakke Elodie Anthropologie Lille Stripe dobbeltbrystet qUqOB4z