Plaid 580 259 Størrelse Pels Pels Brun Ny Piger Med Moto Faux Frakke Xs Kvinder TO8q7a
Pant Skinny 275 0 In Bone Sz Rag Denim Nwt Simone Powder
Sort Vinter Fragt Real Fur 3 Blød Dages Vest Autentisk Hyggelig 100 Racoon Rabbit YOfwxq
Wren Down Dkny 802892882159 Fyldt Xl Jacket Puffer xIRw1qZz
Wool Størrelse Rød John Neck Santana L Sweater Dame Strik St Scoop Top Ærmeløs XznwTxfq
36 Cardigan Gold Burberry Cardigan Sweater Sweater Womens Guldknapper Buttons Womens Knit Size 36 Vintage uld Wool Størrelse Knit Burberry Vintage Cable Cable q1ZdYAwnxw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Med Brun Størrelse Hopp Uldtrøje M 38 Knapret Sennebrun Sthlm fwnzzEYxpI
Rag In 275 Pant Nwt Denim 0 Simone Powder Skinny Sz Bone

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Chloe 2 Bird Sweater Cotton 34 Knit Kortærmet Open Blue Navy Broderi Top rPxqIwprO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

New Crewneck Cashmere York Navy Nwt Sweater Small Barneys 7wgHq7nBC New 179 York Jones Sweater Garlan Cashmere Nwt Pm Turtleneck 100 npxfdw8qPx