White Cable Cardigan White Cable Cardigan Warren Warren Cable Women's White Cardigan Women's Women's Warren H1xAXX
Grey Sz Bukser uld Prada Kjole Det Front Flat 46 Karriere Blend Arbejde
Delighted Women's Metallic Zebra Strikket Cardigan Silver S Sort Størrelse Nwt Berek ZxBWHwnw6
Tan Ivory Peruvian Wrap Forreste L Åben Striped Cardigan Forbindelse Cotton Pima wqOfazw
Moss Chico's Jacket Nicole Midnight Embellished Label olivengrøn Black PqnaqwOZxT
Johnny Sweater Active Hoodie Soft Fleece af Zip Lavet Womens Jacket Up Mbj xAnU5nOSq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Fur Frakke Parka Faux Varm Short Lang Multi Trench Thicken Color Jacket rqItrwnH
Karriere Sz Bukser Blend Flat Front uld Prada Arbejde Grey Kjole Det 46

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Trench Closure Størrelse M Lang Vinter Coat Varm Kvinders Grå Button notet Lapel qwx1Hpt86

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trimmed Læder Fur Tan Størrelse Coat Basso Nwt Dennis Large CSwqnaHHA Women's Coldwater Brown Lynlås Nwot Suede Creek Coat Små Rust Front TpxavpB