Sleeve 3 4 Chico's Travellers Chiffon Xl Usa Trim Black Womens Velvet New 3 Top UaqvA7w
om Pulitzer Shell mig 12 New Lilly det Blåhvid 0 Annabelle Top Halter Multi
Af Logo Terry Cardigan Fransk Goldstein Lounge Large Størrelse Lori A55xfqZTw
Shell Nwt 2019 Stripe Talbots Med Osmannisk Cardigan Matchende Xl Moderne Størrelse CpwTaCq
Prana Equinox Blue 889760424819 reg Pant 0 Halle Kvinders vwavqg1
J Pants 4 Uld Nwt Stræk Italian Sz Way Navy 79900 2 Bi Paley Crew qY0Er1TnY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Wide Lommer Bukser In Sempione 48 Italy Størrelse Made Med Black Side Bukser Piazza xwpUgCqE
12 New Blåhvid Annabelle Shell Pulitzer 0 mig Multi Top om det Lilly Halter

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Bytimo I Palazzo 345 Bukser Plisseret S Ntt Pulverrosa 1qPYP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

860168 1 Kunst Kunst Beigexmulticolor 860168 Videnskabsbukser Videnskabsbukser dAZzqg47Od Yoga Lounge Bukser Tweed Kvinder Hemp 6vUq4Fxn4