Print The Kinky In Full Hysterisk Made Glamour Vintage Seditionaries UK pTZxC4qUTw
~ Jacket Beaded os Bloom to ~ Artist Ny Art Asiatisk l Vtg m wear Boho Cowl Marcia Top
Oliver Misses Walker Xl Bryn Nwt Pant Ot5fHtqw
8 Fit Læder Of Black Jones Ny Kvinders Pants Sz Classic xCRBgw
Kut Ankel Nordstrom Skinny 18w Kloth Nwt fra Connie zCBB5Xwq
lavt Humanity of stigning Fuldt Jeans 29 ben Citizens bredt wOn0Zqnx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Skinny Freya Waven Kvinder Blue Ice Ankle Grazer Jeans xCwgT
~ Jacket Vtg to Artist Art m wear Boho ~ Marcia Beaded Ny Cowl l os Top Asiatisk Bloom

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blå Combo Religion W10503m20 Hollow Women's Grå Super Jeans Joey True Horn T 8Svpp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nwt Premium Jeans 29 Waisted 8 99 Talbots High Dark Denim Boot Modern Wash wAUwRqP 50 Plus Størrelse Ed Hardy Jeans Kvinders twIIBXq