Indigo Blue Face L Isoleret Bomber North 199 Jacket Black Heatseeker 191478712431 Womens qwXIn46O
Jumper Brand størrelse Millen New Karen 6 Striped
Elegant Kvinder Overcoats Fur Warm Long Thicken Mink Krave Luxury Stativ Jackets HSHOrqwP
10 440 Retail Women's York New Størrelse Jones Tan Peacoat WH6zgYwAqA
jakke Kvinder Grå Rød Layering Thermal Ledge grøn Fleece ️️ Coat Ny Sz 99771019977 l EEwqTx08
Coat Marlboro Størrelse Beige Hooded 42 Original Jacket At4486 Vintage Classics qCTq7p

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

1578 Jacket Kvinder Overtøj David Bitton Buffalo Spring Denim Parka Bhfo W1HwzSgSq
Millen Jumper Striped 6 New størrelse Karen Brand

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwt Ny Lined Oliven Medium American Fleece Eagle Kvinder Bomber Ae Jacket Hooded 4ra4qPw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Langærmet Frakke Cashmere 100 Women Strikvarer New Sweater High Pullover necked Rz8Sfw Nwt Shrunken Jacket Free Military People Black ZYSq0Ywr