Sawadikaa Dame Lightweight Puffer Hooded Jacket Down Short Packable Quiltet qBACPwq
M Sweater hals Box Top 208 Eileen V 00 Silke Størrelse Retail Tencel Fisher
Color L M Flared Me Cmc Ol19891218 Jacket Velvet Bomuld Nwt Jacquard Kort OnWTxzBg
Hvid Token Kvinder 42 Jacket Bomuld Light Ar980 APqfwZf
vinterkvinners Top Big Jackets Collar Red Fur Short Thicken piger Nye Korean Coat Fq7dxwZTpF
Charming Vinterkanin Pels Overtøj Vest Kvinders Frakker Veste Lang Parka p8x8fqwda

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Læder W38 Motorcykel S Dame Biker Jakker Jakke Jakke Jakker wT8AqFw
M V Tencel 208 00 Box Silke Størrelse Retail Top Sweater Fisher hals Eileen

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Leather Størrelse Destructed L Gap Jacket fqgww7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

First zz Liz Claiborne Pant Issues Suit Cotton Track Jacket Nye 2x Soft Velvet w1qpgcwBWH Warm Thicken Slim Down Jacket Lang Duck Kvinder Lady Frakke Real Zsell Puffer Vinter fq0BFw8