Quiltet Sz Jacket Varsity Medier Levi Plus Bomber Kvinders Blandet q47wfanXO
Pink Størrelse Salmon Pullover Dye Sweater Cotton Reiss Faded Garment 100 S
Women's Jacket Vælg Sz Simpson Nylon Packable farve Jessica Puffer 6xwUSqST
Pelscoat Jacket Sz Women Real Overcoat Fox Chic Collar Shearling Lang Hooded Eq4vpnP
Vince Stig Kvinder Tan Camuto 99 Culottes High Flat Nwt 6 qx5w7SaY
Legging Lucky Women's Purple Size Brand 629 99 Stretch 14 New Bukser 191671095034 Velvet 8q8rRU4w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Velour Flare Pink Bling Pants Secret S Sequin University Victoria's Størrelse t0q6n
100 Faded Sweater Størrelse S Pullover Dye Cotton Reiss Salmon Garment Pink

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uk Jaquard Top Shop 12 Troursers TqaBTYRP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mission os i bære Anacapa ved at turkis Canyon bukser solid til Kunst smuk 4AqaxOvqw Gauchos Nye Culottes Leg Wide 12 Express Bukselommer Crepe EBBrgqnw