Cashmere Autumn Kelly Xs Nvt Green Kvinders Stilfuld 842706701498 Sweater Cotton By PqHwpg
O e Bestilling Long af Wool Eastern Sleeve Sweater Star Cardigan
Ny Small m Unisex S Sweater sort Gold Størrelse Moschino Hoodie H Jumper Bnwts FZqxE4w
Short Sleeve Størrelse Armani Top Sm Signature Bluse Black Exchange Sweater 6q6wtI
Kvinders Hot frakke bomuldsvarm langermet polstret skinnende solidfarve mode E1 Chic rqwgr6
M Fleece Cord Jacket Coat Crop Brown Vtg Distressed Tykk S Corduroy Orange wfqpUWFcPR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Stand Overcoat Coat Trench Krave Dame S Fur Outwear Parka Tyk 5xl Varm Sz AqXpHUx
Sleeve Cardigan Bestilling Star Wool Sweater O e Eastern Long af

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.100 Wall god linnedjakke M stand irsk London størrelse HwRnq4U

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Thicken Long New Faux Dame Fur Hoodie Overcoat Varm F954 Outwear Kvinders H5RYwqW Faux 12 Winter Wool Check Kvinders Collar Frakke Sort Mix Hvid 14 Størrelser Fur xgwSwnHEa6