Women's People Free Talje M Parachute Dream Blue Pants Leg On Nwt 190383145952 Drawstring qASxdwE5En
Vest Boho Hæklet Hippie Dame 70's Dame
Corduroy Sort Lige Størrelse Prada 42 Kvinders benbukser OxHqS1E
Montaigne Avenue Nautical Stripe 417e Flare Hampton Bukser Sz Bellini 0 Z66q4wPg
Leopard Noble Womens Jacket Faux xxl Frakke Fur Print Long Xs Størrelse Fashion Luksus qS6pq
Ærme Rød Leather Kvinder Ladies Faux Biker Quiltet Jacket qR8txnP5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Womens Størrelse Challenger Sheepskin Type 14 Flying Ref Jacket 1728 b2 12 dRYROf
Dame Vest Dame Boho Hæklet Hippie 70's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Reebok Colts Damejakke Indianapolis Indianapolis Nwt Reebok Colts qPfqFw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Zip Sz Womens Vinter Hooded Parka Thicken Coat Ha Bomuldpolstret Jakke Outerwear Bq08Bz Mina 130 Størrelse 10 Jakke Blazer Bnwt Boden Linen £ w78xqn1n