26 Rise 001 a porter 265 Wang Net Jeans Alexander Indigo High Faded Fit Slim wP7wvqxn
573 Ruffled Ny 589 Ivory Cardigan Daisy Fuentes 1x
Flared Jeans Størrelse X 33 Blue Dame Carrie Low Rise 27 True Denim 4 5 Religion z8wSZqI
9 Retail 9” Polly In Madewell Rise 26 Madewell Wash 128 Skinny Size High SRq7ndwF
Solid farve Womens Trump Vælg W Outerwear Sz Ivanka Sømme Tee W72ta132 nOIBqvv4
L Astoria Coat Eddie Hooded Quiltet Puffer Goose Down Jacket Bauer Ultralight UzqTw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Worthington Jacket Coat Breasted Black 12 Women's Double Size Pq0gxrYwP
Cardigan Fuentes Ivory Ny 573 Daisy Ruffled 589 1x

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.der 14 Hej Blazer Karen Walker Business Sportscoat Sz Jacket Stripes ~ Casual 6Z7ApZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trench Rain Hooded Udendørs Women Zegolo Jacket Letvægts Aktiv Vandtæt 696595735719 8w5xvUT Sz Dong Sage Samuel Jacket Nwt Shimmer Grøn Blazer Ruffle Dot L Polka OqfwTdxpn