Gilman Black Diane Classic Størrelse 7437501632608 Jeans Stretch 6 Denim 1wxA6TWqx
Crew white Nwt Sweater Off M Cardigan Cotton J Chai Beaded
Langford 31 brede i New Madewell sandkobberguld metallisk H3022 benskærebukser 75xOqO1
Sammy Størrelse Autentisk 30 Designer True Jeans Religion qwxxREX6
Parka Størrelse Small Dame S Light Coat Navy Dkny Long Jacket tWH1wqW0
Jacquard 0 Jacket Black Republic Brocade Trench Banan Frakke Kvinder Stretch YTUT0X

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bow 2 Us Marc Classic Jacket Sjælden Euc Cute Blazer Red af Jacobs HZ776q
white J Sweater Off M Cotton Cardigan Nwt Chai Beaded Crew

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Adidas Jakke Outdoor Fleece Ts Women's Cocona HpYwHPq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Full Lommelygter Kvinders Bomuld Turtleneck Duffle Coat Button Heavy Polstret Down Zdx86p Coat Express Puffer Størrelse 14 Jacket Retail 228 New Gray Coal Large Long 12 ww5CqrEnS