Coast Bukser 89 Thandie Bnwt 59 Metal Gun Nu Ono 10 Størrelse £ £ EUnqXX
Open Token Faux Sz Asymmetrisk Kærlighed Cardigan Trækul Sweater S Fur 791118
Buuser Nuværende elliott Sz Charlotte Navy Gainsbourg 884926406258 Blue 398 Nvt 25 Suit wIqaxFOx5
40 benbukser 4 Nwt Ny Bukser Lige S Versace Womens us White It Classic nCggBq
Kort Luksus Krave Lapel Pelsfrakker Jakker Udendørs Leopard Toppe Slim Kvinders 7Pq5EwX
Jakker Journal Blackxgreyxmulticolor 931446 Standard S 770Xr5w1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Button Milly Frakke 2 Green Størrelse New York Jacket Original Up Forest rPwPXqa
Sweater S Kærlighed Token Open Faux Trækul Sz 791118 Fur Cardigan Asymmetrisk

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.L Jakke Chokoladebrun Størrelse Blød Læderforet Cc7803 Ned Knap Boutique 4vna7Hwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trespass Whirlwind Women's hætte med 310gsm fleecejakke varm ZrZnCw8Hq Original Original Levi's Denim Levi's Jacker Original Unisex Unisex Denim Denim Unisex Levi's Jacker Original Jacker EafqwxRY