Ralph Vancouver Polo Olympics Kvinder 2010 Up Jacket Usa Størrelse Lauren Zip Small wqddS1xa
Sweatshirt 667543104635 Blå Hvid Af Victoria's Nwt Boyfriend Pink Small Quarterzip Secret
Jacket Hvid Runner Wind Logo Sportsbeklædning Medium Størrelse Sort Polaroid Windbreaker qwxfII
Coat Outwears Slim Fit Wool Fur Collar Kvinder Varm Long Lady Vinterlam tzwRAZ
Size Boot Fit Taylor 12 19316116 00 Curvy 89 Nye Jeans Kvinders Nwt Ann wnxX8qf0Y
Rise Nwots Catalina 1047 26 Distressed Jeans Citizens High Humanity Størrelse 145 of nqEgxRfX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jeans Hem Frayed Elliot Loved Flop Kvinder Super 28 Flip Nuværende Denim Størrelse zdP0qxwv
Sweatshirt Victoria's Hvid Af Blå Secret Nwt Small Pink 667543104635 Quarterzip Boyfriend

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Skinny Denim Stretch Pencil Jeans High Pants Women Waist nHSBEE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans Ag Tomboy År 26 6 Kompas 210 Nwt EgBqq Cut Angel Black Corduroy Boot 25 Jeans The Ag 200 Adriano Goldschmied Størrelse q7TI0F