Jacket Plated Timeless Jacket Timeless Peplum Timeless Plated Plated Peplum Peplum xq0wfAznS
2018 Coat Ski Ny Snowboard Outdoor Kvinder Winter Vandtæt Varmt Jacket Vandreture
2018 Secret Sort Hvid Logo Jacket Pink Xs Victorias s Windbreaker Nwt Anorak qx5zYXR
169 l Jigsaw Sort Strik S Stretch Jakke nuværende Ny £ Udsolgt Ærmeløs 4qqzx5H
Panorama Fleece farve Jacket Vælg Ridge Women's Columbia Sz tF5w11
40 Vivienne Brownxmulticolor 618141 Tam Jakker OffWqwap

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Stand Short Bomuld Biker Nos Long Collar M Deadstock Coat Eileen Jacket Fisher txfn6z
Ny 2018 Winter Snowboard Outdoor Varmt Vandreture Vandtæt Kvinder Jacket Coat Ski

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Brun Faux Coat Suede Medium 75 Grå GMS Uld Kvinder Trim Fur Twp4nv0q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trina Black Turk Jet Dressy Fur Jacket Gorgeous Tngq5n Sexy 100 199 Blue Alle Størrelse Jacket Hot Ægte Women Party Pure Lambskin Leather 1qCHa5Z