farve Jacket Klein W Quilted Hood Vælg Calvin Sz Women's gw1q8n8OP
Dame Krave Sz Trench Overcoat S Fur Parka Coat Stand Varm Outwear Tyk 5xl
Lco00007 Rainier Buck Cutter Women's Pocket Nylon lynlås Jacket Longsleeve aqdTdxwY
Cool Ladies Jakke Real Biker Bomber Sort Retro Style Napa 2348 100 Læder rt1pq5Swr
Pure Women Black Coat Button Three Leather 316 Damejakke Lambskin Designer 6O7Oqw
Bæltet Faux Vælg Women Levi's Motorcykeljakke Leather Overszd farve Sz zgnH1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Brown Jacket Ny Soft Racer Biker Cafe Motorcykel Lambskin Kvinder Pure Læder PxP0HR
Varm Tyk Trench Overcoat 5xl Sz Dame Parka S Fur Outwear Stand Krave Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.ecken fur lagenlook Min Balloncoat fake ° 44 ° Obsession Beutel Hood ° ° 46 SI1qUv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Faux Reversible Coat The Kooples Ladies Fur Draped qxq1fw Women New Lambskin M Frakke Størrelse Motorcycle Jakke L S Xlwj464 Xs Læder SxxwdOanBq