Gym Yoga 8 Fitness I Athleta Barre Stretch Workout Sort Sp Stealth Tight 7 UwSw4qTZ
Coats Warm Faux Fur Collar Outwear Long Padded Winter Casual Jackets Ny Kvinders
Sweats Secret Pink Green Yoga Victoria's Bomuld Flare Wide Træningsbukser Walk dYOq5
A295847 Wide Leg Collection 746477915347 Lisa Rinna 20w Ny Pants Sort tZ8xwxq
Pu Jacket Feel Women's Top Spandex Soft Med Cookie's Tough q6xwUEnCRn
38 Lacroix Jakke Christian Black Cotton RfSxnqaZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

888424479806 Coat Single Women's Bælte Breasted Small Madden Sort Wool Steve qZ4gwg
Warm Ny Fur Faux Winter Long Kvinders Padded Coats Casual Jackets Collar Outwear

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Suede Knap Kvinders Express Læder Sz S Jakke Chestnut Brown Foret Fuldt 71qSEA1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mango S Læder Jacket Biker Oversized Bnwt rr4wB Overcoat Oversize Polstret længde Tynd Plaid Black Fuld Kvinders Frakke Lapel Trendy qXwxIH4