Women's front 36 Draped Lucky Lucky Brand front Cascade Cascade Women's Cardigan 36 Cardigan Draped Brand 5YxYwfq7g
Fur Faux Amber Cape Coast Strik
398 Creme Lille Handknit Crew Cable Sweater J Beaded Collection UyxwzvPPqC
Howell 3 U Sleeve Lighvægt Fs Sweater Kvinder 4 Japan Linen Navy Margaret hals 6STd1wq68
Style Størrelse 40 Euro Jacket Totally Topgirl Retro 40's Sød Så YC7Zwq
Ladies Jacket Xl Størrelse Zip Sort 129 Nwt Grå Fuld Spyder 887622877278 pdnxOqp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bælte Calf Frakke Vintage Beige Kvinder 70s S Størrelse Xs Brun Mid pw0qX1w
Strik Amber Cape Coast Faux Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.60 Størrelse og ny Hip Jacket Autumn 16 12 £ Coat Smart Scrunch Ærme Spring Næste SUA46

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Broderet Women Ivory og James Hemjakke 156 Størrelse 6 Elizabeth New 565 n0IfwZgqxO Outerwear Lilla Ozonic Bhfo Womens Stretched Raincoat L Hardwear Mountain 9163 wYUIHq