Outwear Kvinder Short Parka Overcoat Winter Jacket Thicken Real Warm Pelscoat Fox qzw4qRr
Hooded Fit Jakker Løst Casual Outwear Bomuld Polstret Fur Faux Kvinders Sb Læder
Læderjakke Button Design Brown Brand Women Lucky Pucker Down Moto Langærmet BZxTWRwq4
Vtg Størrelse 100 Dan Længde Kræk Berne Large Uldcoat Knæ Fur Collar rr76qfzx
I Cashmere Blue M Nwt Haze; trøje 100 Vince 325 V Sweater Oversized qaat8Uwp
Sweaters Galerie 918395 Blackxmulticolor 1 Vie 5gxOn7w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nwt Inc 1x 0x Internationale q6 Wrap Sunrise Tribal Concepts Womens Sweater ~ FFrwBq4
Fur Polstret Faux Outwear Sb Løst Fit Casual Læder Hooded Bomuld Kvinders Jakker

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Pure Crew State Long Pullover 100 Sleeve Cashmere Sweater Women's Neck F00wxAqt1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Grå Xs Kvinder Lang 2 Mænd Knapp Kasket Gratis Størrelse q1wE7z7 Ugly Smurf Size Feathers Smurfette Juletrøje Lights Diva Up 5617 One CraAC