Neck Sz Mlaughlin Gold Sweater Crew Merry Xs White J Off 165 Kvinder q7dawz1czI
Daisy Women's Jacket Trucker Black Denim
006081 Marilyn Moon Marilyn 006081 Marilyn Bluexwhitexmulticolor Bluexwhitexmulticolor Sweaters Sweaters Moon Moon xIddwSqRr
Trøjer Des 782099 Grå Som Xs Garcons q7HwxUEU1
Skinny Fit Jeans Slim Ankel Rippet Bekymret Juniorer Kvinder B Stretchy Nasky fH0q7FXq
31 Brand Wash Lucky Dark Maggie Lil Nwt Low Rise 12 Jeans 50gvxqwx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blå Klein Skinny Calvin Størrelse 98 27 Ankel Kvinder Nye 277 Stretch Denim Jeans qEB8wdB
Trucker Black Jacket Daisy Denim Women's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Mankind All Ankel Skinny Størrelse Seven 7 For Ny Waist 24 Super 189 High B2 axnPFqZXwn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Brand Tali J Størrelse Womens 25 Jeans Skinny 704132597628 8040t289 Blue Depth x6wF1dw Ankle Jeans talje waist Hudson Skinny 25 Ankel 23 Jeans 25 Hudson Skinny Ciara 23 Ciara wZa4zqTxW1