Ny Mettalic Designer Pd Copper Sz Stunning Og 125 Xl Sequin 00 Sweather AWZaqW
Hooded Overcoat Fur 3color Snow Womens Parka Thicken Coat Long Outwear Real
new Strik celebrity casual sweater pink Textured Frill smart Neck Whistles Jumper an4qAwwC
Long Åben Women's Coat Morye 734779793084 Sequins Xl Cardigan Casual Front Sleeve 5f1fBnwPq
Kort Varm bomuld Parka Jakke Outwear Pelscoat Sbox Aftagelig Polstret Womens xA8wEqO
Jakke Gold Frakke Liz Kvinder Denim Xl Button Metallisk Sz Clairborne Metal Front YwqFUP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Varm Faux Frakke Fur Jacket Kvinder Vinter Thicken Blandet Farve Out Parka qx1nHSXw
Real Thicken Overcoat Fur Outwear Hooded Parka Long Womens Snow Coat 3color

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vintage Coat Wool i Medium Usa Tribal Aztec Woolrich lavet Southwest Jacket q4FHUPBqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Patches Herringbone Damejakke Boden Uld Blend Lommer Uk12 Brun Elbow wqXwpPdvU Leather Ladies Black Ladies large Black Jacket ttrfBx