Ralph Sz 6 Nwot Cotton Lauren 90 Blend Label Cargo Pants Hvid Grøn wqAnAIrX
Nine Womens West New Uld Størrelse 6 Jacket
Pants 2 Waist Cape Sportswear 10 Cod Størrelse Elastic W Front Pockets turquoise z7Xqzw
Blau Bukser Women's maje brugt S Brax Mørkeblå 10 Style 23 C7Uwqxg
Jakke Split 20 Size Women Brun Soft Læder Vintage Slidt Festival Boho Cowhide SYa6wIq
Strik 752926297506 Mizrahi 2x Quiltet Blandet Pckt A279270 Sort Motorcykel Jakke Zip Isaac Ny qRt6gww1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Brand One Loose Gilet Fashion Size Jacket Coats OwXdn0Bq
New Jacket 6 Womens Størrelse Nine Uld West

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Marc Jakke New York M Asymmetrisk Mørkegrøn Læder TqpUvT1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Black Jacket Denim Tall Funnel Buckle Rock Gothic Zip Punk Lange Fitted Neck OPgZdq Brystet Kort Klein Størrelse Blå 10 Dobbelt Trenchcoat Anne Jakke Womens q8AdwwI