Xl Destroyed Ny fit Denim Finishes Jacket Too Fluid I The Kooples Oversized L qqUOPp
Lang Bomuld Parka Frakke Jakke Lang Børnehalsbånd Kvinder Ned Puffer Vinter
Coat Kvinders Lang Vinterjakker Pels Warm Outwear Fit Cashmere Loose Hooded Parka Z6qZ1
36 Kvinders Ivan Up Sort Jacket Størrelse Grundahl Zip xBHxCq
Blå W Vask Rise Kvinder Stjerner 191635946365 Mid Nwt Sz 119 Ivanka Skinny 6 Mørke Trump Jeans qYP71v
Ripped Crop kæreste Brand Jeans Aidan 28 J Distressed Illust Blue Dest WPU6q5fI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jeans Patchwork Mid Crosby Lam rise Sz Mila 295 Beskåret Girlfriend 10 28 Derek qxdf0Xzww
Bomuld Lang Parka Børnehalsbånd Jakke Kvinder Frakke Lang Vinter Puffer Ned

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.I Jeans 32 Blue Skinny savner To Waterlily Fade 14 ~ Classic U1fnq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Buckle Denim 26 Black Fit Bke Bootcut Størrelse 129 No Stretch Jeans Kvinder F0aqx0wd7 Me 31x29 Skinny 883364864873 Jeans Sz Sød Miss Yoke Nwt Basic M3150s Embellished Medium Cut wCf7Oq