St Basics Guldknap Front Cardigan Santana Størrelse John Knit Cond Mint Jacket 2 rwqn5rpB
Jacket Autumn Women's Broderi Collegiate Baseball Korean Gir's Loose Bf Syjj
Rød Style Biker Real Racing Kvinder Læder Moto Ægte Jacket Damer Uk Pure SnwqTP6
Jeans Buckles Ivory Armani Strik Jacket Large v6adUwq
6 Aftagelig Pels Krave Buchman Damejakke Dana Brocade Påfugl Størrelse xwU8CqS
Taylor Jacket Zip Bomber S 4 Lace Textured Front Kvinders Beige Sz Rebecca Quilted pCndqTT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Woman Blazer Coat Sjælden Extra Xs Sleeves Small Navy Ægte Studded Zara EnqCS0
Korean Baseball Syjj Broderi Gir's Autumn Jacket Bf Women's Loose Collegiate

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Læderhætte Røde Størrelse Sassogina Jakke 40 Kvinders Us Det S TqxEEwa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

8 Grifoni 10 12 M Lommer Jakke 46 Khaki Crisp Ls Nwt Mauro Cotton Tan zwvCqTn6x6 Frakke Størrelse i 1 Interchange 3 Columbia Vinterjakke Maroon Bugaboo Pink 1x YCqpx1wRSn