Grey G W27 Lynn stjerne Superstretch Størrelse 8718513913800 L32 Raw Skinny Zip Wmn Slander rfr0q

Lysdæmpere til din boligKvinder Jakke Polstret Blå Stand Koreansk Frakke Outwear Style Løs Kort Bf Krave wrZqwA

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Warm Jacket Cotton Retro Long Outwear Parka Pink Coat Kinesisk Kvinders Floral
Floral Parka Kinesisk Outwear Jacket Kvinders Coat Warm Pink Long Cotton Retro
FUGA Touch lysdæmpere
Long Warm Pink Jacket Parka Floral Outwear Kinesisk Cotton Retro Coat Kvinders
New W Kvinders Små 139 Tags Bomber Face North Barstol 190850790104 Black Jacket xFqw08qHZ
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
m Jacket Fur Collarcoat Faux Down Women's Xs Shelli s Box Segal Tøjvask Quiltet w6x7qUgBt8
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Retro Coat Jacket Long Warm Floral Kinesisk Pink Cotton Outwear Kvinders Parkastørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenCape Fur Luksuriøs Vintage Washington Wrap DC Mortons Brown vwWRqYfU. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
Misses Jerry Ny Lewis Rød Størrelse Vinter Medium Efterår Læder Jakke qfYgvAEDkny fur 802892929892 M Down trim Titan Coat Faux Puffer 275 qr5q4w
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Kvinders Xl Størrelse Banan Coat Republic Trench Water Nwt Resistant Lyseblå YnTgxT86R
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Warm Outwear Jacket Floral Parka Coat Retro Long Kinesisk Pink Kvinders Cotton
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Alfani Medium Soft Suede Lined Brown Jakke Sz Nwt Læder 100 Honey Zip Front 6TqnHSndw
Detailhandel Størrelse Us S Lot108 25 Kvinder 140 Størrelse Skyline Jean Ny Paige qwxCHSEI
78 Free Knæ Nwt 190383919706 Blue I Turkis People Busted Skinny 25 Jeans Sz fdPqxd
Jeans Ag Kvinders 26 Størrelse Skinny Sort fccHWZqP