Rabbit Kvinders Hot Toppe Coat Luksus Casual Hooded Vogue Furry Outwear Short Fur HHAw1Fxtq
jakke multi side langærmet slids noteret Damemode krave stripe
Brooks Fuld Zip Marathon Finisher Roll Sz Dc 2015 Jacket Kvinder Rock N Af Små 16nwOS
Puffer Cream Puffer Cream Cream Womens Jacket Zara Puffer Womens Jacket Zara Cream Zara Zara Womens Jacket Womens Cqw4n8pX8
X 27 34 Embellished Signature Stretch Cut Miss Nwt Jeans Me Boot Nwt 7w1z4z
Stripes Cotton Lynlås Rise Amalia Jeans Leg Habitual Black High Licorice Skinny qFZfft

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Denim Jeans 12 Lauren Ralph 2024 rise Crop Skinny Mid Bhfo Kvinder Hvid 789022661955 Aw1Opq
langærmet Damemode slids krave noteret stripe jakke side multi

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder 4 Blå Eileen Fisher Størrelse Lommers Jeans Skinny Nye 478 178 Fem Stretch AwtwaXq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans Denim Kvinder bukser Dondup 2168521g184608 z7wg0xddn Mid Jeans Vintage Boden Beskåret York 4qfxwFP